Grip op rapportage

In de wereld van Agile en Scrum zien we vaak dat de adoptie vanuit het management en de directie beperkt is, ondanks de groeiende populariteit van deze werkwijzen. Dit komt vaak door een aantal redenen: beperkte kennis en begrip van Agile, weerstand tegen verandering en het gevoel geen grip te hebben op de voortgang.

Bij Profit4Agile begrijpen we deze uitdagingen en bieden we oplossingen om grip te krijgen op rapportage en inzicht in de voortgang. Onze coaching voor het managementteam en de directie richt zich op het vergroten van kennis en begrip van Agile, en het overwinnen van eventuele weerstand tegen verandering.

Een veelvoorkomend probleem is het gebrek aan zichtbaarheid vanuit de rapportage en tooling die door de teams worden gebruikt. Hier bieden we oplossingen door middel van aangepaste tooling en rapportage, waarbij we gebruik maken van concepten zoals Obeya. Daarnaast integreren we het gebruik van Objectives and Key Results (OKR’s) en passen we standaard KPI’s aan om een uitgebreide en holistische rapportagelijn te creëren.

Met onze aanpak zorgen we ervoor dat alle benodigde informatie beschikbaar is voor het nemen van goed onderbouwde beslissingen. Bij Profit4Agile helpen we u graag om grip te krijgen op uw rapportage en de voortgang van uw Agile trajecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!